Sanitair installeren is mijn specialiteit

Een volledige badkamerrenovatie of de inrichting van uw nieuwbouw? Neem contact op met Danni Vandesteene om sanitair te installeren te Zwevegem. Ik lever u een uitgebreide service dat perfect aansluit bij uw budget.

Nieuwbouw en renovatie

Reken op mijn ervaring om sanitair te installeren bij zowel nieuwbouw als bij verbouwingsprojecten. Ik regel het volledige pakket zoals het leggen van leidingen en het aansluiten van het sanitair. Voor een vlotte werking plaats ik meteen uw douche, bad, toilet en lavabo. Denk eveneens ecologisch door met de opvang van regenwater te werken om bijvoorbeeld uw toilet te spoelen. Ook de verwarming in uw badkamer kan u door loodgieter Danni Vandesteene laten installeren.

Kwaliteit

Onder andere dankzij mijn persoonlijke aanpak zorg ik voor hoogstaande kwaliteit en een verfijnde afwerking bij uw project in de omgeving van Zwevegem. Ik werk bijvoorbeeld met kwaliteitsmerken als Hansgrohe en Grohe. Maar uiteraard heeft u een vrije materiaalkeuze en kijk ik mee dat uw budget wordt gerespecteerd. Kies gerust uw model uit en ik zal het plaatsen.

Contact

Laat me meteen een voorlopige offerte opstellen om u een idee te geven van de kostprijs en gebruikte materialen. Na overleg krijgt u een definitieve en gratis offerte dat helemaal bij uw plannen en budget aansluit.

Clikc+