Uw chauffagist waar u het hele jaar door op rekent

Danni Vandesteene installeert en herstelt verschillende verwarmingssystemen in uw woning. Mijn advies en klantvriendelijke service als chauffagist in Zwevegem geldt zowel bij nieuwbouw als renovaties.

Verwarmen

Door mijn opleiding en jarenlange ervaring plaats ik diverse verwarmingsinstallaties. Uw gekozen toepassing moet op maat zijn van uw gebouw, gewoonten, wensen en budget. Daarom werk ik als chauffagist bijvoorbeeld met Buderus voor het installeren van mazout en zonneboilers, Daalderop voor gasinstallaties en werk ik eveneens met Vaillant. Bij nieuwbouw wordt het gebruik van hernieuwbare energie uiteraard aangeraden. Informeer daarom bij mij voor het plaatsen van zonneboilers.

Service

Uw veelzijdige loodgieter, Danni Vandesteende uit Zwevegem, staat ook steeds paraat voor het uitvoeren van herstellingen. U zal niet in de kou zitten met mijn diensten. Daarnaast help ik bij het overschakelen van mazout naar gas, het vervangen van uw oude ketel en tubeer ik uw schouw om ze beter te laten trekken. Vraag me eveneens voor een totaalproject waarbij ik zowel uw verwarming als uw sanitair vernieuw aan heel interessante prijzen.

Contact

Geniet op iedere koude dag van aangename warmte door mij in te schakelen voor het installeren of vervangen van de verwarming. Bel me nu om een afspraak te maken.

Clikc+